Beko BCW 14500 BG

Beko BCW 14500 BG

Nový produkt

BEKO BCW 14500 BG Multifunkční kompaktní trouba s mikrovlnným ohřevem a  Grilem

Více informací

17 900,00 Kč S DPH

Zeptejte se na dostupnost toho produktu.

Více informací

Kompaktní multifunkční trouba Beko BCW 14500 BG s mikrovlnným ohřevem a grilem. Trouba má objem 40 l a disponuje dotykovým LCD displejem s kompletně elektronickým ovládáním trouby.

Booster

Zahřeje troubu během chvilky
Funkce Booster aktivovaná na začátku pečení pomůže nahřát troubu na požadovanou teplotu rychleji a bez dlouhého čekání.


Halogenové osvětlení
Lepší osvětlení s nižší spotřebou
Oproti klasické žárovce dokáže ta halogenová lépe osvítit prostor trouby , má nižší spotřebu a není ji potřeba tak často měnit.


2v1 s mikrovlnkou
Trouba a mikrovlnka v jednom spotřebiči
Kombinace trouby a mikrovlnky v jednom je kompaktní řešení zejména do garsonky nebo na chalupu. Protože je vybavená horkovdzuchem i grilem, nahradí plnohodnotně troubu. Mikrovlnný ohřev a rozmrazování je zase plnou alternativou pro klasickou mikrovlnku. Výhodou je možnost kombinace obou způsobů pečení, např. mikrovlnné vaření s horkovzduchem apod.

Funkce trouby:

  • Mikrovlnný režim – tento režim je vhodné použít k ohřevu jídel a nápojů, ale i k vaření
  • Mikrovlnný režim + horký vzduch – pracují mikrovlny, ventilátor a zadní topné těleso
  • Mikrovlnný režim + gril – ke grilování velkého množství masa
  • Mikrovlnný režim + gril + ventilátor – na grilování velkého množství masa
  • Mikrovlnný režim + rozmrazování – pro rozmrazování mražených pokrmů
  • Funkce Připravená jídla – nabídka programů, které byly speciálně připraveny profesionálními kuchaři (např. masové kuličky se zeleninou, gratinované brambory, horký koláč s čokoládovou omáčkou, atp.)
  • Horký vzduch – ohřev zadním topným tělesem a ventilátorem
  • Plný gril – pro velké maso
  • Dolní gril – malý gril v horní části trouby, pro zapékání
  • Úsporný ohřev s ventilátorem – pro úsporu energie, čas pečení se mírně zvýší, ušetří se však za energii
  • Udržování teploty – k dlouhodobému udržování teploty pokrmu