Liebherr CBNPGW 4855

Liebherr CBNPGW 4855

Nový produkt

  • BluPerformance
  • Biofresh
  • Nofrost
  • Úspornost: A+++
  • Barva: Bílá
  • Výška (cm): 201
  • Šířka (cm): 60
  • Hloubka (cm): 68.5
  • Hmotnost přístroje včetně obalu (kg): 101.5
  • Spotřeba elektrické energie za 365 dní: 149
  • Hlučnost (dB): 37
  • Počet chladicích okruhů: 2
  • Doba skladování při výpadku proudu (h): 24
  • Čistý objem celkem (l): 344
  • Čistý objem lednice (l): 244
  • Čistý objem mrazáku (l): 101

Více informací

Výrobce
LIEBHERR

51 900,00 Kč S DPH

Zeptejte se na dostupnost toho produktu.

Více informací

LIEBHERR CBNPGW 4855

product_technology_image
BioFresh

Více jak dvě dekády firma LIEBHERR velmi úspěšně nabízí zákazníkům v celosvětovém měřítku svoji patentovanou technologii BioFresh. Synonymem pro BioFresh jsou: vitamíny, minerály, bílkoviny, stopové prvky, čerstvost, svěžest, energie, výkonnost a zdravý životní styl. Jedinečný BioFresh nelze zaměňovat s takzvanými „nulovými zónami“. Všichni přece slibují to samé, dlouhodobou čerstvost, svěžest a zdravý životní styl.

Čím se tedy BioFresh odlišuje od ostatních, takzvaných „nulových zón“?

  1. BioFresh zóna je součástí chladničky, ale je klimaticky i prostorově oddělena, včetně samostatných prostorových čidel teploty.
  2. Teplota v BioFresh zónách je stabilně udržována těsně nad bodem mrazu, což značně omezuje aktivitu bakterií.
  3. BioFresh zóny jsou aktivně zásobovány vzdušnou vlhkostí s možností její následné regulace, dle potřeby uložených potravin. Mohou se tedy používat jako HydroSafe – ovoce, zelenina, nebo DrySafe – maso, sýry, ryby a mléčné produkty.
  4. BioFresh zóny potraviny nevysušují, nevystavují nežádoucímu teplotnímu kolísání a nemísí pachy s mrazničkou.
  5. Klimatické prostředí v BioFresh zónách udrží potraviny nutričně aktivní, čerstvé a chutné až dvanáctkrát déle (dle druhu), než v běžné chladničce.
  6. V boxech BioFresh, obzvláště v HydroSafe zóně se vzdušnou vlhkostí na úrovni cca 90%, se netvoří žádná kondenzace vody. Proto nemusíte do BioFresh boxů vkládat žádné podložky, redukce, ani rošty, které zamezují kontaktu zkondenzované vody s uloženými potravinami. Tím nedochází ke znehodnocování potravin vodním kondenzátem, která se jinak shromažďuje na dně úložných boxů

product_technology_image
BluPerformance

Více vnitřní kapacity pro skladování potravin, hospodárnost a energetická účinnost, tichý provoz, snadnost použití a výjimečný design: V oblasti chlazení a mrazení nastavují spotřebiče BluPerformance od Liebherr nová měřítka.

product_technology_image
Dělitelný skleněný regál

Jednu polovinu dělitelného skleněného regálu je možné zasunout pod polovinu druhou, což s sebou přináší větší flexibilitu pro skladování potravin a možnost skladovat vyšší nádoby. Všechny regály z bezpečnostního skla mohou být výškově nastaveny podle potřeby.

product_technology_image
Dětská pojistka

Dětskou pojistku lze aktivovat na ovládací elektronice proto, aby se zabránilo nežádoucímu vypnutí přístroje nedopatřením. Pokud je dětská pojistka aktivována, zobrazuje se to pomocí symbolu v MagicEye.

product_technology_image
DuoCooling

Přesné a navzájem nezávislé nastavení teploty v chladicí a mrazicí části kombinované chladničky je dosaženo díky technologii DuoCooling s dvěma naprosto nezávisle regulovatelnými okruhy. Mezi chladicí a mrazicí částí nedochází k žádné cirkulační výměně vzduchu. Tím je zabráněno vzájemnému přenosu pachů, nadměrnému teplotnímu vlnění v úložných prostorech, vysoušení uskladněných potravin v chladicí části a nežádoucímu navyšování spotřeby přístroje.

product_technology_image
Filtr s aktivním uhlím

Aktivní uhlíkový filtr FreshAir je integrován přímo do směrového ventilátoru, kde zbavuje proudící vzduch pachové složky. Ve chvíli, kdy je potřeba filtr s aktivním uhlím vyměnit, je uživatel upozorněn světelným indikátorem na ovládací elektronice.

product_technology_image
FrostControl

V případě výpadku proudu se na displeji Frost Control objeví nejvyšší teplota, které bylo dosaženo v mrazicí části. To pomáhá posoudit kvalitu a předpokládanou skladovatelnost zamražených potravin, které zde byly v době výpadku uloženy.

product_technology_image
FrostSafe

U FrostSafe jsou extra vysoké a vyjímatelné úložné boxy navzájem kompaktní a dokola uzavřené. Proto mráz při otevření přístroje tak rychle neuniká. Průhledná čela boxů zaručují optimální přehled o uložených mražených produktech.

product_technology_image
GlassLine

Vysoce propracovaný a funkční interiér GlassLine vyzařuje kvalitu zpracování i technologickou vyspělost. Dveřní poličky i úložné police jsou vyrobeny z bezpečnostního skla. Dělené podsouvatelné skleněné police se hodí pro všestranné použití. Veškeré úložné police a poličky jsou prostorově variabilní.

product_technology_image
HolidayMode

U přístrojů s BioFresh se aktivací funkce HolidayMode teplota v celé chladicí části nastaví na přibližných +15°C. Pomocí této funkce lze při dovolené nebo delší nepřítomnosti a prázdné chladicí části včetně BioFresh ušetřit energii, aniž by ve vnitřním prostoru vznikl nepříjemný zápach. U přístrojů s navazující mrazničkou zůstává požadovaná teplota v mrazicí části zachována.

product_technology_image
LED osvětlení zadní stěny chladničky

LED osvětlení zadní stěny chladničky je integrováno do zadní části vodorovné izolační - dělicí přepážky. Energeticky úsporné, ekologické diody LED, které nevyžadují údržbu, poskytují optimální osvětlení zadní stěny, čímž vytvářejí působivý a jednolitý celoprostorový světelný koncept.

product_technology_image
NoFrost

Pro dlouhodobé zachování nutričních hodnot potravin pomocí velmi rychlého zmražení až na -32°C, nabízí přístroje NoFrost mrazící výkon v profesionální kvalitě. Z uložených produktů je odnímáno teplo pomocí cirkulace ledového vzduchu a vzdušná vlhkost je odváděna mimo úložný prostor mrazničky. Uložené potraviny i úložný prostor mrazničky tak zůstávají vždy bez námrazy. S komfortem NoFrost již nikdy není třeba ztrácet čas s odmrazováním.

product_technology_image
PowerCooling

Výkonný cirkulační systém PowerCooling zajišťuje rychlé zchlazení čerstvě vložených potravin (bez nežádoucího teplotního šoku) a udržuje rovnoměrnou teplotu v prostoru skleněných úložných polic chladničky. Aktivní uhlíkový filtr FreshAir je integrován přímo do směrového ventilátoru, kde zbavuje proudící vzduch pachové složky. Ve chvíli, kdy je potřeba filtr s aktivním uhlím vyměnit, je uživatel upozorněn světelným indikátorem na ovládací elektronice.

product_technology_image
SmartDevice

Liebherr spotřebiče označené logem "SmartDevice" mohou být propojeny zařízením SmartDevice Box do sítě, čímž umožní přístroji přístup k dalším službám a ovládat jej dálkově z počítače nebo mobilního zařízení. SmartDevice Box je k dispozici jako příslušenství. Nicméně, přístroje s písmenem i ve svém názvu modelu (například: KBi 4350), již mají SmartDeviceBox integrován jako standard.


product_technology_image
SmartSteel

Povrch z nerezové oceli SmartSteel podstatně redukuje viditelné otisky prstů a snadno se čistí.

product_technology_image
SoftSystem

Díky integrovanému zavíracímu mechanismu SoftSystem se dveře spotřebičů zavírají automaticky při otevření v úhlu přibližně 35°. SoftSystem zaručuje jemné zavření dveří a stabilitu všech uložených potravin a lahví i pokud jsou dveřní police zcela zaplněny a jsou zavřeny velkou, až neúměrnou silou.

product_technology_image
SoftTelescopic

U všech přístrojů ve výbavě Prémium jsou BioFresh úložné boxy usazeny na teleskopických plnovýsuvech SoftTeleskopic se samočinným vtažením a jemným tlumením uzavírání, což je při denním používání bezpečné, praktické a komfortní. Boxy lze plně vysunout a vyjmout při otevření dveří na 90° a větším. Přehlednost je vyřešena centrálně integrovaným LED osvětlením.

product_technology_image
SuperCool

Funkce SuperCool zajistí rychlejší odnímání tepla z úložného prostoru chladničky, aby mohly být čerstvě uložené potraviny rychle zchlazeny. Návrat z teploty +2°C k původně zvolené teplotě v chladničce je kontrolován na základě množství nebo času. To vše pro úsporu energie.

product_technology_image
SuperFrost

Funkce SuperFrost zajistí rychlejší odnímání tepla z úložného prostoru mrazničky, aby mohly být čerstvě vložené potraviny rychle zmrazeny a zachovaly si nutriční hodnoty. Návrat z mrazivé teploty -32°C k původně zvolené teplotě v mrazničce je kontrolován na základě množství nebo času. To vše pro úsporu energie.

product_technology_image
Těsnění dvířek

Vyměnitelné dveřní těsnění zaručuje optimální hygienu a tím napomáhá bezpečnému uchovávání potravin. Těsnění je vyrobeno ve stejné barvě, jako je barva spotřebiče nebo jeho krytu, a snadno se vkládá, čistí a vyměňuje.

product_technology_image
Univerzální polička na lahve

Moderním a jedinečným detailem výbavy u všech modelů s BioFresh je univerzální úložná police. Její jedinečnost spočívá ve dvou variantách využití, dle momentální potřeby. První varianta umožňuje bezpečné uložení lahví různých průměrů a velikostí na plastový povrch s profilovaným dnem. Druhá varianta nabízí hladkou skleněnou odkládací plochu. Oba záměnné povrchy jsou součástí univerzální úložné police.

product_technology_image
VarioSpace

Ve všech mrazničkách s technologiemi NoFrost, nebo SmartFrost mohou být díky variabilnímu prostorovému řešení VarioSpace úložné boxy a skleněné úložné police mezi nimi snadno vyjmuty a vytvořen potřebný prostor. VarioSpace je jednoduché řešení, jak rychle přizpůsobit místo pro uložení objemných potravin, například několikapatrového dortu, nebo celé krůty.

product_technology_image
Zaměnitelný směr otevírání dveří

Přístroje se z výrobních závodu dodávají standardně s otevíráním dveří doprava. Možnost změnit směr otevírání dveří napomůže k dokonalé prostorové integraci a sladění s interiérem kuchyně. Pozor, existují ale výjimky. Například u modelů ECBN, kde je pouze trvalé levé nebo trvalé pravé umístění pantů.