Multifunkční trouba TEKA HLB 840 WH

Nový produkt

  • Vestavna trouba Teka
  • rozměry 59,5 × 59,5 × 55,9 cm (V׊×H), objem 70 l, vybavena grilem, horním, spodním ohřevem, pravým horkým vzduchem, rozmrazováním, ventilátorem, disponuje teleskopickým vysouváním plechu, příkon 3198 W, časovač, dětská pojistka, displej, dotykové ovládání, ochlazovací systém a tlumené zavírání dvířek, čištění trouby vodou, energetická třída A+

Více informací

Výrobce
TEKA

9 490,00 Kč S DPH

Zeptejte se na dostupnost toho produktu.

Více informací

Vestavná trouba Teka HLB 840 v bílém provedení s rámem z nerezové oceli s úpravou proti zanechávání otisků prstů má vnitřní objem 70 litrů. Multifunkční trouba nabízí 9 funkcí pečení, které si můžete navolit pomocí dvou otočných voličů a dotykového ovládacího panelu s LED displejem. Teplotní rozsah trouby se pohybuje v rozmezí 50 °C - 250 °C. Je vybavena chromovými držáky plechů s jedním teleskopickým výsuvem a sklopným grilem. Trouba Teka HLB 840 je zařazena v energetické třídě A+. Čištění se realizuje systémem HydroClean® PRO. Sklopný gril umožňuje snadnější čištění vnitřní části. Celoskleněná dvířka trouby jsou vybavena dvojitým sklem a také tichým zavíráním SoftClose. Pro bezpečnost je k dispozici dětský zámek. V balení je hluboký plech a grilovací rošt, přívodní kabel bez zásuvky.

 

 

 

Praktický pomocník do domácnosti

Vestavná trouba Teka HLB 840 je vynikajícím spotřebičem, který vám nabídne klasické možnosti pečení. Díky úspornému chodu spadá do energetické třídy A+. Multifunkční trouba nabízí 9 funkcí a programování doby pečení. Je ovládána prostřednictvím dvou otočných knoflíků, které jsou doplněny vestavěným LED displejem s dotykovým ovládáním. Umožňují nastavit širokou škálu programů trouby a digitální nastavení hodin. Celoskleněná dvířka trouby jsou vybavena dvojitým sklem a také tichým zavíráním SoftClose. 70litrová využitelná kapacita trouby patří mezi větší.

Funkce trouby

Trouba nabízí 9 druhů ohřevu, které si zvolíte pomocí 2 otočných knoflíků a dotykového panelu velmi jednoduše. Teplotní rozsah trouby se pohybuje v rozmezí 50 °C - 250 °C. Program Eco umožňuje přípravu jídel s minimální spotřebou energie.

  • Druhy ohřevu: Konvenční pečení, Gril, Maxi gril, Dolní topné těleso, Maxi gril s ventilátorem, Konvenční pečení s ventilátorem, Turbo, Pizza, Eco, Rozmrazování, HydroClean, Rychlý předehřev.

Bezpečná manipulace s plechy

Pro pohodlnou a maximálně bezpečnou manipulaci s plechy nebo nádobím má trouba k dispozici teleskopický výsuv na jedné úrovni. Ten zajišťuje spolehlivé uchopení plechu a jeho jednoduché vysouvání bez hrozby pádu nebo náhodného popálení.

Funkce Teka HydroClean® PRO

Čisticí funkce trouby HydroClean® PRO usnadní odstraňování mastnoty a zbytků potravin, které se zachycují na stěnách trouby. Stačí spustit čistící program (trouba musí být studená), na dno trouby rozložte utěrku a nalijte 200 ml vody. Po uplynutí cyklu se trouba sama automaticky vypne, na což vás upozorní i zvukový signál a vizuální symbol. Následně můžete hadříkem velmi jednoduše odstranit zbytky nečistot nebo přebytečnou vodu.