AEG FSE73727P

FSE73727P

Nový produkt

Vestavná myčka na 15 sad nádobí, energetická třída D, hlučnost 44 dB, příborová zásuvka MaxiFlex, Technologie AirDry - automatické otevření dveří, systém SatelliteClean®, světelný bod na podlaze...

Více informací

19 490,00 Kč S DPH

Zeptejte se na dostupnost toho produktu.

Více informací

Vestavná myčka nádobí AEG FSE73727P o šířce 60 cm umyje 15 sad nádobí. Zařazena je do energetické třídy D. Nabízí 7 mycích programů se 4 různými teplotami a možnost odložení startu o 1-24 hod. Ovládací panel QuickSelect s jednoduchým ovládáním. Vylepšená zásuvka MaxiFlex na příbory a satelitní rameno pro důkladné umytí nádobí. O stavu mycího cyklu vás informuje světelný paprsek. Indikátor upozorní na nedostatek soli a leštidla. Výkonný invertorový motor. Technologie sušení AirDry s automatickým otevřením dvířek před koncem sušení. Rozměry (V × Š × H): 81,8 × 59,6 × 55 cm. Hluk 44 dB.

 

Myčka nádobí s technologií AirDry

Plně integrovaná myčka nádobí AEG FSE73727P na jeden mycí cyklus dokáže umýt až 15 jídelních souprav nádobí. Svěřte své nádobí myčce AEG, která ho dokonale umyje a postará se, aby vypadalo stále jako nové. Myčka umyje téměř vše, od nejobjemnějších hrnců až po křehké sklo s nízkou spotřebou energie a při nízké hlučnosti. Tato myčka nabízí 2 úložné koše na nádobí a MaxiFlex zásuvku.

Programy a funkce

  • Programy: 160minutový, 60minutový, 90minutový, AUTO Sense, Eko, Machine Care, Rychlý 30minutový
  • Funkce: dvoubarevný světelný ukazatel na podlaze, budík, posunutý start 1-24 hodin, extra tichý, GlassCare, leštidlo, sůl, XtraPower, systém sušení AirDry

Všechny příbory budou umyté najednou

zásuvce MaxiFlex umyjete najednou všechny příbory a drobné kuchyňské pomůcky různých rozměrů a tvarů. Zásuvka nabízí flexibilní nastavení různých dělicích příček a přitom zajistí důkladné umytí.

Satelitní sprchovací rameno

Díky satelitnímu sprchovému ramenu bude vaše nádobí dokonale umyté a třpytivé. 5 sprchových úrovní zajistí maximální pokrytí vodou celé dávky nádobí na mytí, i když bude myčka kompletně plná. Satelit má dvojitý rotační pohyb s neustále se měnícím úhlem sprchování, aby se voda dostala opravdu všude.

Rychlé ovládání programů pomocí funkce QuickSelect

Ovládání pomocí funkce QuickSelect přináší snadný a rychlý způsob nastavování a spouštění mycích programů. Posuvným tahem zvolíte délku trvání programu a poklepem přidáte různé volitelné funkce. Ovládání je velmi inovativní a přitom jednoduché.

Dokonalý přehled o průběhu programu

Optická signalizace průběhu programu promítá světelný paprsek na podlahu pod dvířky myčky. Po spuštění programu se rozsvítí červené světlo, které svítí po celou dobu trvání mycího cyklu. Po ukončení programu se rozsvítí zelená kontrolka.

Sušení AirDry

Tato myčka se pyšní novou technologií AirDry, která je inspirována přirozeným procesem sušení. K samotnému dokončení sušení totiž využívá přirozený tok vzduchu. V poslední fázi programu, který si zvolíte, pootevře dvířka cca o 10 cm a nechá nádobí samovolně dosušit. Díky tomuto inovativnímu sušení, které jistě oceníte, snížíte výdaje za energii. Funkce se zapne ve všech mycích programech kromě ECO.

Ochrana pro křehké sklenice

Pro křehké sklo je horní koš myčky vybaven jemnými příchytkami SoftGrip, které sklenice pevně přidržují na svém místě. Měkké pryžové hroty SoftSpikes zase zajistí křehkým sklenicím šetrnou péči. Spolehlivě je ochrání a udrží na svém místě.